Inici   /   Libros   /   Salsa Books

Salsa Books publica llibres de cuina i sobre temes gastronòmics. L'any 2003, Grup 62 crea aquesta nova línia editorial de llibres de cuina i temes gastronòmics en català, castellà i anglès. Cada llibre té un format i un disseny diferent segons cada projecte. Noms com els de Carme Ruscalleda, Santi Santamaria i Sergi Arola formen part d'aquest catàleg. Va tenir l'encert de publicar al seu dia els llibres del prestigiós dietista Michel Montignac, i n'és l'editor en llengua espanyola. Recentment, el segell s'ha especialitzat en llibres de rebosteria i decoració creativa amb sucre; sense oblidar, per descomptat, els seus autors de referència. Llibres a tot color, amb fotografies del pas a pas que ens inicien en el fantàstic art de decorar pastissos. Properament començarem una nova línia de llibres de manualitats que enllacen amb la tendència actual de recuperar el handmade, tan típic de les nostres àvies, que hem perdut i que posat al dia suposa una gran forma d'entreteniment que ajuda a alliberar l'estrès de la vida que portem i que cada dia sedueix més gent.

Adreça

Av. Diagonal, 662-664
08034 Barcelona

Xarxes Socials

Facebook